Terug naar home

ANVR

Tjingo is aangesloten bij de ANVR.

De ANVR is een afkorting voor Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen. Dit is een brancheorganisatie voor bedrijven die reizen aanbieden.
Reisondernemingen die zijn aangesloten bij de ANVR hebben algemene voorwaarden die zijn afgesproken met de Consumentenbond.
Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van het reizen en de manier waarop je boekt.
Dit voorkomt dat je bijvoorbeeld bij het betalen, annuleren of wijzigen van een reis met onredelijke beslissingen wordt geconfronteerd. Meer informatie over over de ANVR lees je op www.anvr.nl

Tjingo is aangesloten bij de ANVR onder lidnummer 4191

 

SGR

Tjingo is aangesloten bij de SGR.

De meeste vakanties verlopen soepel. De mooie omgeving, prachtige indrukken, culturele bezoeken of ontspannen tijd met uw gezin hebben u weer veel energie opgeleverd.
Gelukkig maar. Maar soms verloopt het anders ... U heeft een vakantie geboekt en plotseling is daar het bericht dat de reisorganisatie waar u heeft geboekt in financiële problemen is of zelfs failliet gaat.Weg vakantie. Weg geld. Het zal u maar gebeuren. Of u bent al op uw vakantiebestemming en uw reisorganisatie blijkt niet te hebben betaald voor uw verblijf of terugreis. En ja, daar staat u dan.

Maar gelukkig heeft u geboekt bij een reisorganisatie die is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)! Uw reisgeld is veilig zonder extra kosten.
Meer informatie over over de SGR lees je op www.sgr.nl

Tjingo is aangesloten bij de ANVR onder lidnummer 1143